Glutathion – Hoe Helpen Met Ontgiften?

Velen zijn bezorgd over de giftige chemische stoffen die ons in onze hedendaagse leefomgeving. Hoe werkt glutathion ons helpen met ontgiften? Ontdek het hier!

Ontgiften of detoxen is gedefinieerd als de verwijdering van gifstoffen uit het lichaam. De gifstoffen worden beschouwd als giftige stoffen. Ze kunnen worden ingedeeld als organisch of anorganisch is. Het kennen van deze gevaarlijke chemische stoffen, en dat ze in staat zijn het veroorzaken van schade aan u, hetzij door contact met hen of door het absorberen van hen door middel van uw voedsel, lucht, of water, of andere middelen, is zeer belangrijk voor uw gezondheid.

Waarom zou je je zorgen maakt over het verwijderen van giftige stoffen uit uw lichaam? Ons voedsel, de lucht en het water slechts 75 tot 100 jaar geleden was het relatief veilig. Maar in slechts één generatie, de situatie is drastisch veranderd. Te weten wat zijn giftige stoffen in onze voeding, milieu, en thuis is belangrijk, en weet hoe om onszelf te beschermen is het van cruciaal belang.

U moet een dubbele strategie succesvol omgaan met giftige stoffen. U moet voorkomen dat ze binnenkomen en moet u ook verwijderen van de degenen die doen het ook. U kunt voorkomen dat je weet over, maar sommige gifstoffen in ons systeem elke dag. Glutathion is hier om ervoor te zorgen u de beste verdediging – als ontgifter van gifstoffen die je kan innemen in de loop van de dag.

Wij hebben tientallen duizenden van toxines in onze hedendaagse leefomgeving, gifstoffen die niet bekend waren op slechts een honderd jaar geleden. Ons lichaam heeft een grote order in te vullen om succesvol helpen ons om ze te verwijderen als ze binnenkomen. En met ziekte op de stijging, het wordt steeds duidelijker dat ons lichaam een extra boost te houden!

Hoe werkt alleen glutathion het werk in de rol van ontgifting?

glutathion in de detox

Glutathion is voor het eerst ontdekt in 1888 door De-Rey-Pailhade, maar veel was nog te leren als het eenmaal is gevonden. Het was pas ongeveer 30 jaar geleden dat glutatione de belangrijkste rol als ontgifter werd ontdekt. Nu is er steeds meer bewijs met betrekking tot de rol van toxines en ziekte, en de krachtige rol die preventie speelt, hebben we toegang tot het onderzoek dat toont ons hoe glutathion houdt ons steeds vol met gifstoffen en giftige stoffen.

Uw lever en nieren zijn de belangrijkste organen van de ontgifting, en daarom bevatten ze de hoogste bedragen van glutathion. Als je niet glutathion in je lichaam, zou je niet in staat deze zin te lezen, omdat je dood zou zijn van alle van de gifstoffen in uw lichaam. Echt! En het is niet alleen de mens, die deze krachtige eiwit tot hun beschikking. Glutathion speelt een belangrijke levensreddende rol in alle gewervelde dieren, en zelfs in insecten, planten en micro-organismen!

Met betrekking tot de rol van glutathion in het verwijderen van giftige stoffen, een team van biochemici uit D. P. Jones, L. Bruin, en P. Sternberg van Emory School of Medicine in Atlanta schreef, “GSH heeft meerdere functies in de ontgifting en de uitputting is geassocieerd met een verhoogd risico van chemische toxiciteit… GSH kan worden uitgeput door verschillende agenten (en GSH) plasma niveaus variëren afhankelijk van geslacht, leeftijd, ras, en de voedingsgewoonten.”

-Toxicologie 105:267-274, 1995

Ze raden aan als een resultaat van hun bevindingen dat kunnen we meten het risico dat milieu-toxines vormen voor een individu door het volgen van hun glutathion niveaus. H. Lew en A. Quitanihila, fysiologen van de University of California, zag dat de stijging van de glutathion niveaus van fysiek fit personen zodat zij beter toegerust voor het verwerken van giftige bedreigingen. – Eur. J. Drug Metab. Pharmacokinet. 16: 59-68, 1991

Samen met R. J. Flanagan en T. J. Meredith op de Vergiften Eenheid van Guy ‘ s Hospital in Londen, vonden ze dat glutathion, in aanvulling op die worden gebruikt voor een overdosis paracetamol, frequent in Engeland, dat onderzoek zal ook te zien zijn potentieel om te ontgiften koolmonoxide, tetrachloorkoolstof, chloroform en andere schadelijke stoffen – American J. Med. 91 (3C): 131S-139S, 1991

Paracetamol is al lang bekend om het verminderen beschermende niveaus van glutathion. Je zou verbaasd zijn om te ontdekken wat veel te doen elke dag dat schaadt hun beschermende gluathione niveaus! De manier glutathion werkt als een chelaatvormer. Als u vertrouwd bent met de chelatie-therapie, stoffen die worden ingevoerd in uw systeem, zodat ze zich kunnen binden aan de giftige stoffen en ze te verwijderen uit het lichaam.

Glutathion is veel hetzelfde. Het bindt zich aan de gifstoffen in uw systeem met een enzym, genaamd conjugase, en dit proces heet directe vervoegingen. Dit proces wordt ook beschreven zeer goed in de Physician ‘ s Desk Reference lijst voor Immunocal, een klinisch bewezen glutathion versterker.

In deze lijst, wordt uitgelegd dat “Door middel van directe vervoeging, (glutathion) ontgift vele xenobiotica (vreemde stoffen) en kankerverwekkende stoffen, zowel organische als anorganische… Glutathion borstvergroting is een strategie ontwikkeld die gericht zijn op de staten van glutathion-deficiëntie, hoge oxidatieve stress, immuun-deficiëntie, en xenobiotische overbelasting in die glutathion speelt een rol in de detoxificatie van de xenobiotische in vraag.”

Chelatie therapie werkt goed, maar is invasief en dient uitgevoerd te worden door een medische professional. U kunt verhogen van uw glutathion in het comfort van uw eigen huis door het nemen van in de bouwstenen van iedere dag een drankje of iets te eten. Zodra de glutathion bindt aan deze giftige stoffen, zijn ze geneutraliseerd en vloeibaar, en ze verlaat het lichaam als ongevaarlijk afval. Een aantal van de gangbare manieren om de gifstoffen verlaten het lichaam via de ontlasting, urine en zweet.

Glutathion ontgift een groot aantal verontreinigende stoffen, kankerverwekkende stoffen, zware metalen, herbiciden, pesticiden, en straling.

glutathion

Kwik vergiftiging is een probleem voor veel mensen vandaag de dag, en glutathion succesvol verwijdert kwik uit het lichaam. We worden voortdurend blootgesteld aan deze giftige stoffen elke dag, door sigarettenrook, auto-uitlaat, conserveringsmiddelen en tandheelkundige amalgamen een paar te noemen.

We zijn afhankelijk van glutathion om deze veilig te verwijderen. En glutathion het verbeteren van stoffen worden steeds vaker gebruikt in het veld van de toxicologie, en ze zijn met veel succes! Dus nu begrijp je de rol van glutathion als een ontgifter. Kijk voor onze volgende editie van Glutathion Rapport zal antwoord geven op de vraag: “wat is glutathion geven mij energie op cellulair niveau, en hoe is het anti-aging?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *